Rådgivning

Privat og erhverv

Nyplantning

Privat og erhverv

Træfælding

Privat og erhverv

Nyplantning

GS NORD udfører nyplantninger for private og erhverv, hvor skønhed og variation tilrettelægges helt efter kundens ønsker og behov. Det kunne være en plantning til gavn for vildt, det kunne være opbygning og indretning af en have helt fra bunden - en have, der dækker den enkelte families behov.
GS NORD tilbyder totalkoncept, hvor vi står for jordarbejde, plantning, renholdelse, beskæring og udtyndning med højt uddannet personale.

Træfælding

Der er ikke nogen opgave, der er for stor - eller for lille for den sags skyld - når vi skal påtage os en opgave med beskæring eller træfældning. Ligegyldigt om det er den lille rosenbusk eller det 200 år gamle egetræ, så er vores gartnere klar med ekspertise, det rette udstyr. GS NORDs anlægsgartnere er altid garant for faglig ekspertise og korrekte beskæringer, der sikrer, at dit træ eller din busk udvikler sig som ønsket.

Rådgivning

Privat

Vi giver gode råd om alt vedrørende haver. Det være sig indretning, gødskning, pleje, de små miljøer i haven, beskæring, beplantning samt bekæmpelse af ukrudt og angreb af skadedyr - for eksempel gåsebiller.

Erhverv

Vi giver gode råd, så virksomhedens ansigt udadtil - det som kunder og gæster ser først - nemlig virksomhedens grønne arealer - opfylder de målsætninger, som virksomheden fra start har sat sig. Gennem rådgvining og et tæt samarbejde med den enkelte virksomhed forsøger vi at sikre, at virksomhedernes mål til stadighed opnåes.

Fliser og terrasser

Hvad enten der er tale om belægning til ny terrasse, opholdsareal, trapper, stier, støttemure, parkeringsplads, vej eller lægning af fliser til ny indkørsel, så har vi professionelle anlægsgartnere, tømrere og brolæggere, de rigtige maskiner