Renovering

Privat og erhverv

Pleje

Privat og erhverv

Udvikling

Privat og erhverv

Pleje

Vi arbejder primært med at vores samarbejdspartneres udenomsarealer altid vil fremstå flotte og velplejede. Det vil sige at vi slår græsset, vi gøder og vi bekæmper ukrudt på rette tid og sted. Desuden er vi også klar til kampen mod skadedyr - eksempelvis de forkætrede gåsebiller - når det måtte være nødvendigt.

Renovering

Vi giver professionelle råd i forhold til fornyelse af gammel beplantning, der med årene er blevet til mere skade end gavn. Det kan være et fyrretræ, der på grund af alder er blevet så stort, at det skygger og giver algeproblemer. Vi håndterer også renovering og omlægning af nedslidte beplantninger - store som små - det kunne for eksempel være et aldrende rosenbed, der efter mange års udstråling er blevet for gammelt.

Udvikling

Det er ikke bare de grønne områders nutid, vi beskæftiger os med. Vi forsøger også at forudse beplantningers udvikling, så vi i samarbejde med vores partnere sikre os beplantningens helhedsindtryk altid vil fremstå flotte og funktionelle. Det betyder, at vi snakker med vore partnere om udtynding, eventuel fjernelse af enkelte elementer for at fastholde den samlede beplantnings funktionalitet.