Nordjyske
1. maj 2015

Weber

Weber

GS Nord har netop forestået indretning af en helt ny hovedindgang ved grillvirksomheden Webers hovedkontor på Bøgildsmindevej i Nørresundby.
  - Vi startede med en parkeringsplads, der skulle omdannes til ny hovedindgang med en stor cirkel i chaussesten. Cirka 10.000 chaussesten skulle lægges i løbet af en uges tid fra 8. til 16. april, forklarer medindehaver af GS Nord Mads Villadsen, der selv lagde stenene og således havde alvorligt ondt i knæene efter de otte dages brolægning.   Midt i cirklen skulle der så være plads til Verdens nok største Weber grill på et stenmelsplateau.

  Grillen er omkring fem en halv meter høj, med en 3,6 meter diameter på kuglegrillen, og den vejer i alt 1,2 tons.   Grillen blev leveret med en blokvogn, og der måtte bruges en stor lastvognskran for at hejse grilkuglen på plads på de tre ben, hvor hjulene er noget nær på størrelse med et hjul på en lastbil.

I forbindelse med Grilleriet - en slags showroom for Webers mange griller, hvor kundevirksomheder hos Weber kan invitere gæster på besøg - skal der så laves fire store krydderurtehøjbede på 120 gange 120 centimeter. Her skal folk så gå ud og plukke krydderurter, som skal passe til menuen på firmaaftnerne i Grilleriet.

Der skal desuden laves en mindre terrasse samt nye parkeringspladser i tilknytning området ved hovedindgangen. Projektet er færdigt sidst i april.